Tuesday, March 26, 2024

ARTICLE ABOUT MY UPCOMING NEORAMA PRESENTATION ( IN GREEK)

\


Μέσα στα πλαίσια των συνεχών επιμορφωτικών διαδικτιακών σεμιναρίων, το διακεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο, Neorama Education θα φιλοξενήσει τον Νομικό κ. Kenn Rijock από το Miami-Florida ο οποίος για 10 χρόνια την δεκαετία του 1980 ήταν πρώην διακινητής εκαταμμυρίων δολλαρίων προιόν των καρτέλ ναρκωτικών της Ν.Αμερικής, ενώ τώρα εργάζεται ως Νομικός Σύμβουλος Κινδύνων Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος και εκπαιδευτής των Αρχών Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 2-10 Απριλίου διαδικτιακά με θέματα Παρακολούθησης Πληρωμών (Transaction Monitoring), συμπεριλαμβανομένων Ναυτιλιακών Κυρώσεων (Maritime Sanctions) και τεχνικών Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος (Money Laundering) μέσω του διεθνές εμπορίου.(TBML)

Παρουσιαστής του Προγράμματος θα είναι ο κ. Αβραάμ Δημητρίου, πρώην τραπεζικό στέλεχος σε θέματα παρακολούθησης πληρωμών και Κανονιστικής Συμμόρφωσης με έμφαση το Ξέπλυμα Παράνομου Χρήματος και Διεθνής κυρώσεις. Διακεκριμένος φιλοξενούμενος θα είναι ο κ. Kenn Rijock από το Miami Florida ο οποίος θα αναπτύξει και θα επεξηγήσει τεχνικές τις οποίες ακολουθούν παράνομες οργανώσεις και συνδικάτα με την επιστροφή χρημάτων από την πώληση ναρκωτικών στα καρτέλ ναρκωτικών στην Ν.Αμερική μέσω των νόμιμων οδών, εξαπατώντας τις νόμιμες Αρχές των κρατών μελών της Ευρωπαικής Ένωσης.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι μοναδικό στο είδος του και αναμένεται μεγάλο ενδιαφέρον από οικονομικούς κύκλους. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Neorama Education Ltd, το οποίο εδρεύει στην Λακατάμια- Λευκωσία, είναι εγκεκριμένο από την ΑνΑΔ και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Παρέχει κατάρτιση και Επικαιροποίηση γνώσεων σε πολλούς τομείς (www.neorama.eu). Με το παρόν σεμινάριο αλλά και με άλλα παρόμοιας θεματολογίας προγράμματα, αναμένεται να προσδώσει μια υπεραξία στις προσπάθειες των Κυπριακών Αρχών σε θέματα ουσιαστικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης στις τάξεις των λειτουργών συμμόρφωσης όλων των οργανισμών. Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Προσωπικού (ΑνΑΔ) με ουσιαστικά πολύ χαμηλό κόστος για τις επιχειρήσεις. Επικοινωνία συμμετοχής στο 77778818.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.